De op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling Jacket-Bouw Verticale 68000 pond van het Keperstofweefsel

Plaats van herkomst Jiangsu China
Merknaam Tianhua
Certificering TUV ISO CE GS
Modelnummer TSRS068
Min. bestelaantal 1000 stukken
Prijs Negotiate
Verpakking Details De film shrinked met buitenkarton
Levertijd 30 dagen sinds bevestigde orde
Betalingscondities T/T, D/P
Levering vermogen 20000 per Maand
Productdetails
Materiaal Polyester Norm ASME B30.9/WSTDA
Kleur Sinaasappel Type Eindeloze ronde slinger
ONTWERPfactor 5 tot 1 Patroon De Keperstofweefsel van het plichtsjasje
OEM beschikbaar verticaal 68.000 pond
Hoog licht

Op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling

,

Verticale 68000 pond Polyester om Slinger

,

De Polyester Eindeloze Ronde Slinger van het keperstofweefsel

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Olive Polyester Round Sling, Op zwaar werk berekende het Weefselbouw van de Jasjekeperstof, Verticaal: 68.000 pond

 

 

Ronde slingers met geweven de slangjasje van de manuscriptpremie in keperstofweefsel voor maximumladingen. Dank aan het ingebedde verweven geproduceerde manuscript – gebruikend de Jacquardtechniek – daar zijn geen lastige draden op de oppervlakte. De ladingscapaciteit kan zelfs worden gelezen als het zeer vuil is. Bijzonder dik en dichte stoffenbouw met vlotte en scheur-bestand oppervlakte.


Productvoordelen:

  • Het industriële die Slingerleven door omwenteling van het dragen van punten wordt uitgebreid.
  • De de ladingsriem en slingers zijn zacht en plooibaar - is goed met onregelmatig gevormde ladingen in overeenstemming.
  • De industriële verdeelstroppen en de slingers worden geëtiketteerd en kleuren gecodeerd voor gemakkelijke identificatie.

De op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling Jacket-Bouw Verticale 68000 pond van het Keperstofweefsel 0

 

De op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling Jacket-Bouw Verticale 68000 pond van het Keperstofweefsel 1
De op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling Jacket-Bouw Verticale 68000 pond van het Keperstofweefsel 2
De op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling Jacket-Bouw Verticale 68000 pond van het Keperstofweefsel 3


De op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling Jacket-Bouw Verticale 68000 pond van het Keperstofweefsel 4De op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling Jacket-Bouw Verticale 68000 pond van het Keperstofweefsel 5
 
Inspecteer slingers elke dag v3o3or gebruik, zoekend:
 
Het missen of de onleesbare identiteitskaart-markering smolt, verkoolde of las-geploeterde gebieden
Het zuur of het alkali branden Gebroken of versleten Gaten, scheuren, besnoeiingen, winkelhaken of ingebedde deeltjes het stikken Bovenmatige schurende slijtage of verlengings Gebroken, aangetaste, kuiltjes gemaakte in Knopen of brosse gebieden vervormde montage. Gebruik versleten of beschadigde slingers of geen gehechtheid. Verwerp of herstel hen. Het gebruik beschadigde slingers slechts nadat zij worden hersteld, hersteld, en het bewijs door de slingerfabrikant of een gekwalificeerde persoon getest. Houd certificaten van bewijstest.
 
De onderhoudsvereisten zijn minimaal. De riemslingers kunnen met duidelijk water worden schoongemaakt. Herinner me de zwakke chemische oplossingen meer en meer sterker zullen worden door verdamping. Inspecteer regelmatig riemslingers en, in het geval van de volgende tekorten, verwijs de slinger naar een Bevoegde persoon voor grondig onderzoek door: onleesbare noteringen; beschadigd, chaffed of besnoeiingssingelband; het beschadigde of losse stikken; hitteschade; brandwonden; chemische schade; zonnedegradatie; beschadigde of misvormde eindmontage.De op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling Jacket-Bouw Verticale 68000 pond van het Keperstofweefsel 6De op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling Jacket-Bouw Verticale 68000 pond van het Keperstofweefsel 7De op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling Jacket-Bouw Verticale 68000 pond van het Keperstofweefsel 8De op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling Jacket-Bouw Verticale 68000 pond van het Keperstofweefsel 9De op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling Jacket-Bouw Verticale 68000 pond van het Keperstofweefsel 10De op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling Jacket-Bouw Verticale 68000 pond van het Keperstofweefsel 11
De op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling Jacket-Bouw Verticale 68000 pond van het Keperstofweefsel 12De op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling Jacket-Bouw Verticale 68000 pond van het Keperstofweefsel 13De op zwaar werk berekende Olive Polyester Round Sling Jacket-Bouw Verticale 68000 pond van het Keperstofweefsel 14
 
 
1.  Q: Wat is uw voordelen in al deze fabrikanten?
 
A: Wij waarderen en proberen om alle verschillende behoeften van onze cliënten te begrijpen en een professionele verhouding op lange termijn met hen te willen smeden. De tevredenheid van elke klant is onze hoofddoel en motivatie in het leiden van onze zaken.
 
2.  Q: Wat is levertijd voor de producten?
 
A: Volgens de hoeveelheid en de producten geeft tot u, normaal 7~35days opdracht, en wij verkiezen beste forwarder om de dienst voor allebei van ons te leveren.
 
3.  Hoe te opdracht te geven tot?
 
Zijn wij beschikbaar via e-mail, tevreden vrij om ons uw verzoeken te verzenden, en het zal van u aardig zijn om ons te informeren detailleerde verzoeken als u hebt. Bijvoorbeeld, grootte van goederen, verpakking en qty van elk punt.
 
4.  Q: Wat is uw betalingen?
 
A: Betalingen: wij kunnen T/T, L/C. goedkeuren.
 
5.  Q: Levert u vrije steekproef?
 
A: Wij kunnen u leveren de vrije steekproef als de waarde klein is, maar u betaalt de prijs voor vracht.
 
6.  Q: Hoe kunt u de kwaliteit van de waarborgen producten die wij gegeven ebben= tot?
 
A: Wij hebben testmachine en kunnen de test voor alle producten doen u opdracht geeft tot, en wij leveren u het kwaliteitscertificaat.
 
7.  Q: Kunnen wij een bezoek aan uw fabriek hebben?
 
A: Onthaal aan onze fabriek, en wij leveren de oogstdienst.