Bericht versturen
JiangSu Tianhua Rigging Co., Ltd
JiangSu Tianhua Rigging Co., Ltd Profiel van het bedrijf
Profiel van het bedrijf
Thuis >
JiangSu Tianhua Rigging Co., Ltd Profiel van het bedrijf
Over ons
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. Mark Chen
Fax.: 86-523-86116333
Contact opnemen
Post ons

JiangSu Tianhua Rigging Co., Ltd

China JiangSu Tianhua Rigging Co., Ltd Profiel van het bedrijf
JiangSu Tianhua Rigging Co., Ltd
JiangSu Tianhua Rigging Co., Ltd
JiangSu Tianhua Rigging Co., Ltd
JiangSu Tianhua Rigging Co., Ltd
JiangSu Tianhua Rigging Co., Ltd
JiangSu Tianhua Rigging Co., Ltd
JiangSu Tianhua Rigging Co., Ltd
Hoofdmarkt:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Bedrijfsvorm:
Fabrikant , Exporteur
Merken:
Slingman
Aantal werknemers:
100~200
Jaarlijkse verkoop:
10000000-80000000
Oprichtingsjaar:
2012
Exportp.c.:
80% - 90%
Association Member:
WSTDA LEEA SC&RA
Insurance:
2 Million Dollars Product liability insurance by China Pinan
Bedrijfsgegevens

         SlingMan is een professionele fabrikant en een exporteur van Polyester Geweven Vlakke Singelbandslinger, Eindeloze Ronde Slinger en Palriemen jarenlang in China

 

Onze hoofdproducten. 

1, slinger van de Polyester de vlakke singelband ZAL van 0.5T aan 50T-Veiligheidsfactor, van 5 tot 1 --8 tot 1, Beschikbaar voor Norm en1492-1, AS/NZS1353.1 en ASMEB30.9

 

2, Polyester eindeloze ronde slinger ZULLEN van 0.5T aan 200T-Veiligheidsfactor, van 5 tot 1 --8 tot 1, Beschikbaar voor Norm en1492-2, AS/NZS44971 en ASMEB30.9

               

3, de Riem LC van de Polyesterpal van 400DN aan 5000 DN, Veiligheidsfactor van 2 tot 1 en 3 aan Beschikbaar voor Norm en12195-2, AS/NZS4380 en wstda-t-1

 

         

Onze Secundaire Producten

1, Slepende riemen van Maximum Breekweerstand 4T aan 20T

2, Netto Singelband, zouden voor de beschermer van de dalingsarrestatie, netto lading kunnen worden gebruikt, netto opheffen

3, Slackline

4, Singelband voor slinger en het geselen, leverden wij hen aan één of andere overzee producent.

 

Waarom kies ons?

1: De strikte kwaliteitscontrole, Onze professionele QC inspecteerde elke partijen geen kwestie het steekproef is of de massaproduktie ZAL strikt binnen en SF. Elke verkoop zal van ordedetails de oorzaak zijn zodat bevestigt het elke informatie van cliënten correct en strikt zal worden uitgevoerd. Tegelijk, besteden wij veel aandacht aan de grondstoffeninspectie om het bij aanvankelijke activiteit te controleren.

 

2: Nice innovation.we kwam het tekort van producten afhankelijk van het bezoek aan cliënten te weten nadat zij goederen krijgen. Doe het door vragenlijst. Wij proberen ook met eind spreken - gebruiker om te weten wat zij niet tevreden zijn. Moedig de technicus aan om producten constant te verbeteren.

 

3: De uitstekende klantenservice, onze verkoper is professioneel, ervaren en volledig van hartstocht. Wij antwoorden professioneel onze cliënten snel en zodat kunnen zij ons eerlijkheid en vertrouwen voelen. Het duidelijke en geduldige antwoord op de vraag van de cliënt maakt snel ons winstorde.

 

4: De goede kostencontrole, Concurrerende prijs moet first.we zijn nastreeft en onderzoekt de beheersmethode om de kosten te drukken. Profiterend van de goede verhouding met onze leveranciers, wegens aardige betalingstermijnen aan hen, kunnen wij betere prijs altijd worden dan onze concurrent van leverancier. Het maakt ons concurrerender.

 

 

Dienstverlening

Als professionele fabrikant van opheffende slinger, verstrekken wij onder de dienst aan onze cliënten. 

 

1: Het opheffen oplossing het maken en raadpleegt.    

Slingman is één van belangrijke leverancier van Chinese Spoorwegdienst. Wij raadplegen aan Spoorwegdienst voor één of andere het opheffen verrichting van compartiment. Hulpexploitant om juiste oplossing te kiezen. 

 

2: Wij verstrekken sommigen die aan opheffende exploitant opleiden zodat kennen zij meer over onze synthetische slingers. 

Geschiedenis

In 1992, Onze eerste stichter M.wang begin om synthetische slingers en kabels met twee wevende machines te produceren, een gecombineerde machine en twee stikkende machines in 300 M2-garage. Dank aan zes arbeiderssteun bij begin, overleefden wij en ontwikkelden ons. 

 

In 1998, beginnen Onze eerlijke de dienst en kwaliteitsproducten om more and more cliënten voor ons te winnen. Wij worden een weinig beroemd in de industrie van de slingerproductie. M. Wang stelde meer arbeiders tewerk en kocht weinig wevende machines om productiecapaciteit te vergroten. 

 

In 2002, winnen wij vertrouwen van Chnese-Spoorwegdienst en zijn kwaliteitsleverancier van CRB. Ondertussen, bouwen wij zeer goede verhouding met het binnenlandse haven, scheepvaartmaatschappij en bedrijf van het Pijpvervoer op. De fabriek ontwikkelt zich zeer snel.

Wij kochten 10000 M2-workshop en de eigen wevende Machine van 20 PCs. 

 

In 2012, Wegens orde die stijgen, beslist M. Wang nieuwe productiebasis op te bouwen om productieeisen te ontmoeten, kochten wij van de 20 acreland en opeenhoping nieuwe workshop en 46 Muller Wevende Machines. Daarom was Slingman geboren. Nieuwe fabrieksnadruk op overzee marktverkoop. Nu goed loopt allen.

 

Wacht en contacteer ons niet. 

Ons team

 

           China JiangSu Tianhua Rigging Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

CEO M. Martin Wang  

Afdelingschef M. Mark Chen

Kopende Manager:   M. Wang XingJun

Koper M. Wang ChengYun

U Misser Mao HuiMin

Boekhoudingsmanager Mevr. Xu HongYan

Acountings Hulpmisser Xu PengRong

Contant geldaccountant Mevr. Tang LuXia

Workshop Directeur M. Zhang Hao

Het ondeugdwerk Directeur Mevr. Cao Li

Wevende Workshop Mevr. Liu YanTing

Vervend Workshop Mevr. Fan Meilin

Scherpe Workshop M. Chen JiaXiang

Stikkend Workshop Mevr. Wang Koufeng

Verpakkingsworkshop M. Xu ChunHai

Pakhuisdirecteur Misser Xu Zeng

Pakhuis hulpmisser Xi JianLing