De hoge Vlakke de Singelbandslinger van de Hardnekkigheidspolyester 50mm/60mm Breedtedubbel beoefent Slingers

Plaats van herkomst Jiangsu, China
Merknaam Slingman
Certificering CE GS TUV ISO
Modelnummer Tswb02-7
Min. bestelaantal 100
Prijs Negotiate
Verpakking Details De film shrinked met buitenkarton
Levertijd 35 dagen sinds bevestigde orde
Betalingscondities D/P, T/T
Levering vermogen 20000 per maand
Productdetails
Materiaal Polyester Kleur groen
Norm En1492-1 2000 Merk Slingman
Type Singelbandslinger Certificering CE GS TUV ISO
Etiket blauw Plaats van Oorsprong Jiangsu China
vorm vlak Patroon Vlak geweven patroonsingelband
Opheffend Oogtype Het vouwen van 1/2 van ogen van één kant Veiligheidsfactor 7 tot 1
Hoog licht

singelband opheffende slingers

,

vlakke Web opheffende slingers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Ce GS keurde slinger van de de polyester vlakke singelband van de kleurencode de Groene 2T Dubbele Vouw goed

 

 

 

ZAL

2T

Breedte

50mm of 60mm

Lengte

Als cliëntverzoek

Kleur

Groen

Norm

En1492-1 2000

Certificatie

CE GS TUV ISO

Veiligheidsfactor

7 tot 1, en wij kunnen 5 tot 1, 6 tot 1 en 8 tot 1 ook maken.

Pakket

De film shrinked met buitenkarton en Pallet 

 

1 vezel van de de hardnekkigheidspolyester van 100% hoge. Dubbel een vezel van de Klassen grondstof.

2 dubbele Vouwenslingers. Natuurlijk, kunnen wij één vouw, drie vouwen en vier vouwen ook maken.

3 met versterking bij het opheffen van ogen.

4 100%-polyester naaiende draad.

 

De hoge Vlakke de Singelbandslinger van de Hardnekkigheidspolyester 50mm/60mm Breedtedubbel beoefent Slingers 0De hoge Vlakke de Singelbandslinger van de Hardnekkigheidspolyester 50mm/60mm Breedtedubbel beoefent Slingers 1De hoge Vlakke de Singelbandslinger van de Hardnekkigheidspolyester 50mm/60mm Breedtedubbel beoefent Slingers 2De hoge Vlakke de Singelbandslinger van de Hardnekkigheidspolyester 50mm/60mm Breedtedubbel beoefent Slingers 3De hoge Vlakke de Singelbandslinger van de Hardnekkigheidspolyester 50mm/60mm Breedtedubbel beoefent Slingers 4

De hoge Vlakke de Singelbandslinger van de Hardnekkigheidspolyester 50mm/60mm Breedtedubbel beoefent Slingers 5De hoge Vlakke de Singelbandslinger van de Hardnekkigheidspolyester 50mm/60mm Breedtedubbel beoefent Slingers 6

 

Capaciteit

 

De slinger moet zijn allebei long enough en sterk genoeg voor de lading en de het slingeren methode. Pas de wijzefactor voor de het slingeren methode toe. Voor gebruik bij temperaturen die 80°C overschrijden of onder 0°C verwijs naar de leveranciersinstructies. Als de slingers in multi-beenregeling worden gebruikt vormde de hoek zich tussen de benen zou moeten niet zijn minder dan 30° of groter dan 90°. Als schuring, de hitte door wrijving wordt de geproduceerd of het knipsel van randen of hoeken waarschijnlijk zijn, selecteer een slinger met beschermende kokers en/of gebruiks geschikte verpakking die wordt gepast.

 

 

Inspecteer slingers elke dag v3o3or gebruik, zoekend:

 

Het missen of de onleesbare identiteitskaart-markering smolt, verkoolde of las-geploeterde gebieden
Het zuur of het alkali branden Gebroken of versleten Gaten, scheuren, besnoeiingen, winkelhaken of ingebedde deeltjes het stikken Bovenmatige schurende slijtage of verlengings Gebroken, aangetaste, kuiltjes gemaakte in Knopen of brosse gebieden vervormde montage. Gebruik versleten of beschadigde slingers of geen gehechtheid. Verwerp of herstel hen. Het gebruik beschadigde slingers slechts nadat zij worden hersteld, hersteld, en het bewijs door de slingerfabrikant of een gekwalificeerde persoon getest. Houd certificaten van bewijstest.

 

De onderhoudsvereisten zijn minimaal. De riemslingers kunnen met duidelijk water worden schoongemaakt. Herinner me de zwakke chemische oplossingen meer en meer sterker zullen worden door verdamping. Inspecteer regelmatig riemslingers en, in het geval van de volgende tekorten, verwijs de slinger naar een Bevoegde persoon voor grondig onderzoek door: onleesbare noteringen; beschadigd, chaffed of besnoeiingssingelband; het beschadigde of losse stikken; hitteschade; brandwonden; chemische schade; zonnedegradatie; beschadigde of misvormde eindmontage.

De hoge Vlakke de Singelbandslinger van de Hardnekkigheidspolyester 50mm/60mm Breedtedubbel beoefent Slingers 7De hoge Vlakke de Singelbandslinger van de Hardnekkigheidspolyester 50mm/60mm Breedtedubbel beoefent Slingers 8De hoge Vlakke de Singelbandslinger van de Hardnekkigheidspolyester 50mm/60mm Breedtedubbel beoefent Slingers 9De hoge Vlakke de Singelbandslinger van de Hardnekkigheidspolyester 50mm/60mm Breedtedubbel beoefent Slingers 10De hoge Vlakke de Singelbandslinger van de Hardnekkigheidspolyester 50mm/60mm Breedtedubbel beoefent Slingers 11De hoge Vlakke de Singelbandslinger van de Hardnekkigheidspolyester 50mm/60mm Breedtedubbel beoefent Slingers 12

 

1.  Q: Wat is uw voordelen in al deze fabrikanten?

 

A: Wij waarderen en proberen om alle verschillende behoeften van onze cliënten te begrijpen en een professionele verhouding op lange termijn met hen te willen smeden. De tevredenheid van elke klant is onze hoofddoel en motivatie in het leiden van onze zaken.

 

2.  Q: Wat is levertijd voor de producten?

 

A: Volgens de hoeveelheid en de producten geeft tot u, normaal 7~35days opdracht, en wij verkiezen beste forwarder om de dienst voor allebei van ons te leveren.

 

3.  Hoe te opdracht te geven tot?

 

Zijn wij beschikbaar via e-mail, tevreden vrij om ons uw verzoeken te verzenden, en het zal van u aardig zijn om ons te informeren detailleerde verzoeken als u hebt. Bijvoorbeeld, grootte van goederen, verpakking en qty van elk punt.

 

4.  Q: Wat is uw betalingen?

 

A: Betalingen: wij kunnen T/T, L/C. goedkeuren.

 

5.  Q: Levert u vrije steekproef?

 

A: Wij kunnen u leveren de vrije steekproef als de waarde klein is, maar u betaalt de prijs voor vracht.

 

6.  Q: Hoe kunt u de kwaliteit van de waarborgen producten die wij gegeven ebben= tot?

 

A: Wij hebben testmachine en kunnen de test voor alle producten doen u opdracht geeft tot, en wij leveren u het kwaliteitscertificaat.

 

7.  Q: Kunnen wij een bezoek aan uw fabriek hebben?

 

A: Onthaal aan onze fabriek, en wij leveren de oogstdienst.