Geweven van de de Singelbandslinger 2T van de Patroonpolyester de Polyester Opheffende Slingers met Twee Ogen

Plaats van herkomst Jiangsu, China
Merknaam Slingman
Certificering TUV ISO CE GS
Modelnummer Tswb02-7
Min. bestelaantal 500
Prijs Negotiate
Verpakking Details De film shrinked met buitenkarton
Levertijd 30-45 dagen sinds bevestigde orde
Betalingscondities T/T, D/P
Levering vermogen 20000 per maand
Productdetails
Type Singelbandslinger Vorm Vlak
Certificering CE GS TUV ISO Materiaal Polyester
kleur groen Norm En1492-1 2000
Etiket Blauw Patroon Vlak geweven patroonsingelband
Opheffend oogtype Het vouwen van 1/2 van ogen van één kant Veiligheidsfactor 7 tot 1
Plaats van Oorsprong Jiangsu China
Hoog licht

singelband opheffende slingers

,

vlakke Web opheffende slingers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

ZAL 2T met de singelbandriem van Twee van de de slingerpolyester van de Ogenriem de slinger opheffende slingers

 

 

ZAL 2T
Breedte 50mm of 60mm
Lengte Als cliëntverzoek
Kleur Groen
Norm En1492-1 2000
Certificatie CE GS TUV ISO
Veiligheidsfactor 7 tot 1, en wij kunnen 5 tot 1, 6 tot 1 en 8 tot 1 ook maken.
Pakket De film shrinked met buitenkarton en Pallet

 

 

Productvoordelen:

 

1 vezel van de de hardnekkigheidspolyester van 100% hoge. Dubbel een vezel van de Klassen grondstof.

2 dubbele Vouwenslingers. Natuurlijk, kunnen wij één vouw, drie vouwen en vier vouwen ook maken.

3 met versterking bij het opheffen van ogen.

4 100%-polyester naaiende draad.

 

 

Capaciteit

 

De slinger moet zijn allebei long enough en sterk genoeg voor de lading en de het slingeren methode. Pas de wijzefactor voor de het slingeren methode toe. Voor gebruik bij temperaturen die 80°C overschrijden of onder 0°C verwijs naar de leveranciersinstructies. Als de slingers in multi-beenregeling worden gebruikt vormde de hoek zich tussen de benen zou moeten niet zijn minder dan 30° of groter dan 90°. Als schuring, de hitte door wrijving wordt de geproduceerd of het knipsel van randen of hoeken waarschijnlijk zijn, selecteer een slinger met beschermende kokers en/of gebruiks geschikte verpakking die wordt gepast.

 

 

 

 

 

Geweven van de de Singelbandslinger 2T van de Patroonpolyester de Polyester Opheffende Slingers met Twee Ogen 0Geweven van de de Singelbandslinger 2T van de Patroonpolyester de Polyester Opheffende Slingers met Twee Ogen 1Geweven van de de Singelbandslinger 2T van de Patroonpolyester de Polyester Opheffende Slingers met Twee Ogen 2Geweven van de de Singelbandslinger 2T van de Patroonpolyester de Polyester Opheffende Slingers met Twee Ogen 3Geweven van de de Singelbandslinger 2T van de Patroonpolyester de Polyester Opheffende Slingers met Twee Ogen 4

 

 

Geweven van de de Singelbandslinger 2T van de Patroonpolyester de Polyester Opheffende Slingers met Twee Ogen 5Geweven van de de Singelbandslinger 2T van de Patroonpolyester de Polyester Opheffende Slingers met Twee Ogen 6

 

Inspecteer slingers elke dag v3o3or gebruik, zoekend:

 

Het missen of de onleesbare identiteitskaart-markering smolt, verkoolde of las-geploeterde gebieden
Het zuur of het alkali branden Gebroken of versleten Gaten, scheuren, besnoeiingen, winkelhaken of ingebedde deeltjes het stikken Bovenmatige schurende slijtage of verlengings Gebroken, aangetaste, kuiltjes gemaakte in Knopen of brosse gebieden vervormde montage. Gebruik versleten of beschadigde slingers of geen gehechtheid. Verwerp of herstel hen. Het gebruik beschadigde slingers slechts nadat zij worden hersteld, hersteld, en het bewijs door de slingerfabrikant of een gekwalificeerde persoon getest. Houd certificaten van bewijstest.

 

De onderhoudsvereisten zijn minimaal. De riemslingers kunnen met duidelijk water worden schoongemaakt. Herinner me de zwakke chemische oplossingen meer en meer sterker zullen worden door verdamping. Inspecteer regelmatig riemslingers en, in het geval van de volgende tekorten, verwijs de slinger naar een Bevoegde persoon voor grondig onderzoek door: onleesbare noteringen; beschadigd, chaffed of besnoeiingssingelband; het beschadigde of losse stikken; hitteschade; brandwonden; chemische schade; zonnedegradatie; beschadigde of misvormde eindmontage.

Geweven van de de Singelbandslinger 2T van de Patroonpolyester de Polyester Opheffende Slingers met Twee Ogen 7Geweven van de de Singelbandslinger 2T van de Patroonpolyester de Polyester Opheffende Slingers met Twee Ogen 8Geweven van de de Singelbandslinger 2T van de Patroonpolyester de Polyester Opheffende Slingers met Twee Ogen 9Geweven van de de Singelbandslinger 2T van de Patroonpolyester de Polyester Opheffende Slingers met Twee Ogen 10Geweven van de de Singelbandslinger 2T van de Patroonpolyester de Polyester Opheffende Slingers met Twee Ogen 11Geweven van de de Singelbandslinger 2T van de Patroonpolyester de Polyester Opheffende Slingers met Twee Ogen 12

 

1.  Q: Wat is uw voordelen in al deze fabrikanten?

 

A: Wij waarderen en proberen om alle verschillende behoeften van onze cliënten te begrijpen en een professionele verhouding op lange termijn met hen te willen smeden. De tevredenheid van elke klant is onze hoofddoel en motivatie in het leiden van onze zaken.

 

2.  Q: Wat is levertijd voor de producten?

 

A: Volgens de hoeveelheid en de producten geeft tot u, normaal 7~35days opdracht, en wij verkiezen beste forwarder om de dienst voor allebei van ons te leveren.

 

3.  Hoe te opdracht te geven tot?

 

Zijn wij beschikbaar via e-mail, tevreden vrij om ons uw verzoeken te verzenden, en het zal van u aardig zijn om ons te informeren detailleerde verzoeken als u hebt. Bijvoorbeeld, grootte van goederen, verpakking en qty van elk punt.

 

4.  Q: Wat is uw betalingen?

 

A: Betalingen: wij kunnen T/T, L/C. goedkeuren.

 

5.  Q: Levert u vrije steekproef?

 

A: Wij kunnen u leveren de vrije steekproef als de waarde klein is, maar u betaalt de prijs voor vracht.

 

6.  Q: Hoe kunt u de kwaliteit van de waarborgen producten die wij gegeven ebben= tot?

 

A: Wij hebben testmachine en kunnen de test voor alle producten doen u opdracht geeft tot, en wij leveren u het kwaliteitscertificaat.

 

7.  Q: Kunnen wij een bezoek aan uw fabriek hebben?

 

A: Onthaal aan onze fabriek, en wij leveren de oogstdienst.