Bericht versturen
JiangSu Tianhua Rigging Co., Ltd
producten
Gevallen
Thuis > Gevallen >
Latest Company Case About Wat zijn de toepassingen van polyester opheffingslangen in de maritieme en havenindustrie?
Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. Mark Chen
Fax.: 86-523-86116333
Contact opnemen
Post ons

Wat zijn de toepassingen van polyester opheffingslangen in de maritieme en havenindustrie?

2020-03-27
 Latest company case about Wat zijn de toepassingen van polyester opheffingslangen in de maritieme en havenindustrie?
  1. 1 Laden en lossen: Poliëster opheffingsslingers worden gebruikt voor het laden en lossen van vracht op schepen.Deze sleutels bieden een betrouwbare en veilige opheffing oplossing, waarbij de veilige en efficiënte overbrenging van lading tussen de haven en de schepen wordt verzekerd.

  2. 2 Onderhoud en reparatie van schepen: Polyester-heffingslangen worden gebruikt voor verschillende hefwerkzaamheden tijdens onderhouds- en reparatiewerkzaamheden van schepen.roerenDeze schroeven bieden de nodige sterkte en stabiliteit om het gewicht van de scheepsonderdelen tijdens reparatie- of vervangingsprocedures aan te kunnen.

  3. 3 Aanmeren en ankeren: Polyester opheffingsslingers worden soms gebruikt bij het verankeren en verankeren van kettingen, touwen,en andere aanlegapparatuur om ervoor te zorgen dat het schip in positie blijftDeze schroeven bieden de nodige sterkte en duurzaamheid om de spanning en krachten te weerstaan die worden uitgeoefend tijdens het verankeren en verankeren.

  4. 4 Reddingsoperaties: Bij reddingsoperaties, waarbij beschadigde of gezonken schepen moeten worden opgeheven of verplaatst, spelen polyester opheffingsslingers een cruciale rol.Ze worden gebruikt om aan het wrak of ondergedompelde delen van het schip te bevestigenDeze slepen zijn ontworpen om zware ladingen te verwerken en zorgen voor de nodige sterkte voor zulke veeleisende bewerkingen.

  5. 5 Scheepsbouw en bouw:Polyester opheffende slingen worden ook gebruikt in de scheepsbouw en bouwprojecten.en bovenbouwDeze slangen vergemakkelijken de veilige en nauwkeurige plaatsing van scheepsonderdelen tijdens het bouwproces.